گیاهان روغنی مانند مارگارین نیز حاوی این ویتامین است. اما حواستان باشد فقط مارگارین بدون چربیهای ترانس مصرف کنید.
سبزیجات دارای برگ سبز نیز سرشار از ویتامین E میباشند. در هر 90 گرم اسفناج 1.5 میلی گرم از این ویتامین وجود دارد. توجه داشته باشید که در بین سبزیجات سیب زمینی شیرین همچنان بهترین منبع ویتامین E محسوب میشود. به طوری که در 115 گرم از این سیب زمینی 4 میلی گرم ویتامین E وجود دارد. برای تأمین نیاز روزانهتان میتوانید 115 گرم سیب زمینی شیرین را با یک قاشق غذاخوری مارگارین بدون چربی ترانس مصرف کنید.
از منابع دیگر ویتامین E میتوان به غلات کامل، جوانهی گندم، تخم مرغ و آووکادو (نصف آووکادو 2.4 میلی گرم ویتامین E دارد) اشاره کرد.اگر رژیم لاغری دارید و مصرف چربیها را به حداقل رساندهاید باز هم چند منبع غذایی این ویتامین را در برنامهی غذاییتان بگنجانید مانند روغن آفتابگردان، آجیل و دانه های کامل.
توصیه میکنیم برنج سفید و یا پاستاهایتان را با سبزیجات برگ سبز میل کنید. به جای اینکه مکمل مصرف کنید مواد غذایی حاوی این ویتامین را دریابید که هم سالمتر است و هم مطمئنتر.
توجه داشته باشید که کمبود ویتامین E مشکلات نورولوژیکی و عضلانی به بار میآورد. همچنین کمبود این ویتامین میتواند باعث کم خونی شود به خاطر اینکه به گلبولهای قرمز آسیب میرسد.
نظرات شما عزیزان: